Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Nova Scotia & New Brunswick - Oost Canada

Nova Scotia & Prince Edward Island

1 Aankomst Halifax Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Halifax. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Halifax - Liverpool 151 km

Je eerste stop van de rondreis is Liverpool. Dit pittoreske plaatsje heeft nog prachtige koloniale huizen uit de rijke geschiedenis van Liverpool.

3 Liverpool - Kejimkuijk National Park 69 km

Kejimkuijk National Park zal je doen geloven dat je aan het einde van de wereld bent. Verken de wildernis in de nationale park te voet of met een kano.

4 Kejimkuijk National Park 0 km

Naast een prachtige wildernis kun je in dit park een bezoek brengen aan meerdere archeologische vindplaatsen. De overblijfselen van indianen zijn hier namelijk nog te vinden.

5 Kejimkuijk National Park - Wolfville 150 km

Vlakbij de universiteitsstad Wolfville ligt de Bay of Fundy. Hier vindt je de hoogste getijdenverschillen op aarde, de zeldzame walvissen en fossielen van dinosaurussen.

6 Wolfville - Parrsboro 248 km

In de omgeving van Parrsboro leefden miljoenen jaren geleden dinosaurussen. In het geologisch museum van Fundy zijn de gevonden dinosaurusbotten tentoongesteld.

7 Parrsboro - Little Shemogue 100 km

De omgeving van Little Shemogue is een verademing voor wandelliefhebbers. Loop langs ruige kliffen en groene natuurgebieden.

8 Little Shemogue 0 km

Little Shemogue is bovendien een fijne uitvalsbasis voor een dagtrip naar de Bay of Fundy, waar de grootste getijdenverschillen ter wereld worden gemeten. Breng ook een bezoek aan de unieke rotsformaties van de Hopewell Rocks.

9 Little Shemogue - Prince Edward Island 85 km

Via de 13km lange Confederation Bridge kom je Prince Edward Island binnen. De beste manier om het eiland te verkennen is om een van de Costal Drives te rijden.

10 Prince Edward Island - Charlottetown 44 km

Charlottetown, de hoofdstad van Prince Edward Island, beschikt over een historische stadskern met Victoriaanse gebouwen die te voet goed te verkennen zijn.

11 Charlottetown - Cheticamp 343 km

Vandaag vervolg je de rondreis naar Cheticamp om de Cape Brenton Highlands te bezoeken. Rij de befaamde Cabot Trail om nader kennis te maken met het prachtige heuvellandschap van dit kustgebied.

12 Cheticamp - Sydney 164 km

Vanuit Sydney heb je de mogelijkheid om het oostelijke deel van Cape Brenton te bezoeken. In dit nationale park kun je verschillende trails lopen met prachtig uitzicht op de oceaan.

13 Sydney - Larry's River 223 km

Vandaag een heerlijke relaxdag in Larry’s River. Geniet van de fijne stranden of maak ontspannen wandelingen langs het water.

14 Larry's River - Halifax 303 km

Vandaag reis je terug naar Halifax. Vergeet niet om de Halifax Citadel en de haven te bezoeken voordat je weer terug naar Nederland vliegt.

15 Vertrek Halifax Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.035,-
advies op maat offerte

Geniet van de charme en prachtige kustlijn van Nova Scotia

Vuurtorens, rustige stranden en bossen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know