Bekijk Bangkok vanuit een hoger perspectief!

Bekijk Bangkok vanuit een hoger perspectief!

Bekijk Bangkok vanuit een hoger perspectief!

Bangkok, ‘you hate it or you love it’. Waar je op de grond het gevoel krijgt in een megadoolhof te zijn aanbeland, krijg je vanuit de lucht een totaal andere kijk op deze metropool. Van bovenaf geniet je van weidse uitzichten over deze betoverende stad. Bij een aantal wolkenkrabbers kun je naar de bovenste verdieping. Daarbovenop bevinden zich ‘rooftop bars’.

Proost samen met je reisgenoten op een geweldige vakantie terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt en een DJ je voorziet van de beste ‘beats’. De keuze is reuze op het gebied van skybars in Bangkok. Wij tippen je alvast de beste plekken!

1. Sirocco Sky Bar 
Met stip op één de populairste skybar van de stad. De Sky Bar was al populair, maar de opnames van de  Hollywood film ‘The Hangover’ hebben hier nóg een extra impuls aan gegeven. De sfeer op deze wolkenkrabber is erg chique en een dresscode is dan ook verplicht. Bovendien geniet je er van de beste cocktails terwijl je uitzicht hebt over de Chao Phraya River.   

2. Cloud 47
De Cloud47 behoort tot een van de nieuwste ‘rooftop bars’ van de stad. In tegenstelling tot vele andere bars in Bangkok staat het je vrij om zelf te bepalen in welke kleding je naar deze skybar gaat. Geen dresscodes, maar gewoon lekker in je zomeroutfit!

3. Three Sixty
Voor de echte romanticus! Deze skybar op de top van het Millenium Hilton Hotel kenmerkt zich door de romantische sfeer en de kleinschaligheid. Op een rustig bankstel geniet je van een heerlijke cocktail én uitzicht op de Chao Phraya River.   

Eén ding staat vast: dit is een leuke activiteit om je stadsbezoek aan Bangkok in te luiden of om met een knaller deze overweldigende stad te verlaten. Want Bangkok vanaf boven bekijken is echt een verademing!

Nice 2 know