Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Make your own!

Make your own!

Make your own!

Amerika staat er bekend om, alles is groter en meer over the top dan dat wij ons kunnen voorstellen. Maar heb je deze milkshakes al gezien? Iedere dag staat er een rij voor de de deur van Blacktap Burgs & Shakes in Soho Meatpacking District. De shakes zijn onvergetelijk. Je betaald gemiddeld zo'n $15 per shake, maar daar kan je dan ook gerust mee zijn tweeën mee doen... 

We hebben dit leuke filmpje voor je gevonden als je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen en zelf aan de slag wil om zo'n caloriënbom te maken!

Nice 2 know