Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Nieuw bij Cruise America:

Nieuw bij Cruise America:

Nieuw bij Cruise America:

Nieuw bij Cruise America! De pick-upcamper, ook wel Truck Camper genoemd. Dit relatief kleine campermodel is gemakkelijk te besturen en rijdt zuiniger dan de C-klasse campers. De T-17 is van alle gemakken voorzien en heeft een keukentje, toilet en douche.

Dit model is vooralsnog alleen beschikbaar in Los Angeles, San Francisco, Las Vegas en Phoenix. Vanaf 15 mei 2017 ook in Anchorage, Seattle, Denver en Salt Lake City.

In het filmpje wordt wat meer vertelt over de specificaties en voordelen van een compacte camper wanneer je met zijn tweeën reist. 

Nice 2 know