Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Nova Scotia & New Brunswick - Oost Canada

Een rondreis door Atlantisch Canada


Reis af naar het meest oostelijke gedeelte van Canada en rij langs de hoogtepunten van Nova Scotia en New Brunswick. Hier leer je weer een totaal ander deel van het land kennen. De bevolking is enorm gastvrij, je ontdekt hier weer een nieuwe vakantiebestemming en deze regio laat je zien dat Canada velen gezichten heeft. 

Je rijdt langs ruige kustlijnen, uitgestrekte bossen, zoetwatermeren en rivieren. Langs de kust bezoek je de velen, kleurrijke vissersdorpjes en je ziet hier de kenmerkende landschappen met vuurtoren. De populairste plaatsen tijdens deze reis zijn Prince Edward Island, Cape Hopewell, Cheticamp en Halifax.


Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.035,-
advies op maat offerte

Geniet van de charme en prachtige kustlijn van Nova Scotia

Vuurtorens, rustige stranden en bossen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know