TOP 5: Insider tips voor een reis naar Nova Scotia

TOP 5: Insider tips voor een reis naar Nova Scotia

TOP 5: Insider tips voor een reis naar Nova Scotia

Op 14 October 2016.

1. Titanic museum in Halifax

In Halifax, de hoofdstad van Nova Scotia, is op de pier een museum te bezoeken waar je alles te weten komt over de ramp van de Titanic.

2. Neem de tijd voor Cape Breton

Plan een bezoek aan dit park voor meerdere dagen, er zijn behoorlijk lange trails waarvoor je echt de tijd moet nemen. Er staat bij het park duidelijk aangegeven hoe lang en hoe zwaar een trail is.

3. Kom tot rust in het plaatsje Saint John

Saint John is een leuke plaats om even een paar dagen tot rust te komen van alle indrukken die het prachtige Nova Scotia jou te bieden heeft. Hilton Saint John is een goed hotel op een super locatie van het centrum.

4. Authenticiteit bij Peggy's Cove

Peggy's Cove is vooral bekend vanwege de vuurtoren aan de kust. Wat ik je ook zeker aanraad is om het leuke dorpje zelf te bezoeken waar nog authentieke ambachtelijke winkeltjes te vinden zijn.

5. Plan uw bezoek aan de Hopewell Rocks goed

De Hopewell Rocks zijn te vinden in de Bay of Fundy, waar de grootste getijde verschillen van de wereld worden gemeten. Kijk vooraf op internet welke tijd je Hopewell Rocks het beste kunt bezoeken in de door jou gewenste getijde. Hopewell Rocks is bij laag getijde te voet te bezoeken en bij hoog getijde per kano.