Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Uitgelicht: Banff National Park

Uitgelicht: Banff National Park

Uitgelicht: Banff National Park

Op 08 February 2019.

Tijdens een rondreis door West Canada behoort Banff National Park echt wel tot één van de hoogtepunten. Banff was het eerste nationale park van Canada en is opgericht om de vele warmwaterbronnen in dit gebied te beschermen. Het park heeft enorm heldere meren, besneeuwde bergen en gletsjers. Ook dieren leven hier graag, zo is het park het thuis van grizzlyberen, wolven, herten, elanden, berggeiten en ga zo maar even door.

Ik heb een aantal hoogtepunten in Banff voor je verzameld wanneer je dit park een bezoek brengt:

# Banff Gondola
De ligging van het park, midden in de Rocky Mountains, is goed te zien vanaf de Sulphur Mountain. Ga met een gondel omhoog naar de top van deze berg en bewonder een geweldig uitzicht!

# Moraine Lake
Je vindt in dit park verschillende prachtige meren. Onze favoriet is Moraine Lake. Het water is superblauw, de groene bossen aan de over vormen een mooi kleurcontrast en de besneeuwde bergtoppen maken het plaatje compleet.

# Johnston Canyon
Ben je een wandelliefhebber? Dan haal je je hart op in de Johnston Canyon. Er zijn vlonderpaden aangelegd die door de ruige kloof lopen. Uiteindelijk kom je uit bij de Lower Falls, een sprookjesachtig gelegen waterval.

Wanneer je een bezoek wilt brengen aan Banff National Park, beslis dan vooraf wat je graag wilt zien. Ga je onvoorbereid deze kant op, dan mis je misschien wel heel veel moois. We helpen je graag met keuzes maken, want mogelijkheden zijn er hier genoeg!