Cruise Canada

Cruise Canada

Comfortabel Canada ontdekken

Cruise Canada biedt 4 typen campers aan, allen met een benzinemotor. De campers zijn type ‘C’ voertuigen, dat staat voor ‘Cab-over'. Het handige ruimtebesparende bed boven de cabine maakt deze campers compact en makkelijker te rijden. Alle campers zijn uitgerust met een koelkast, een vriezer,een kookplaat, een magnetron en keukenkasten voor de opslag van voedsel. Daarnaast zijn de campers uitgerust met een douche, wastafel en een toilet. Het afvalwater van de badkamer en de keuken wordt opgeslagen in twee reservoirs zolang je niet bent aangesloten op de afvoer van een standplaats. Alle campers hebben stuurbekrachtiging, rembekrachtiging en een automatische versnellingsbak. Het rijden met een automaat heb je binnen de kortste keren onder de knie, het is namelijk erg makkelijk en bovendien zeer comfortabel.

C19 Compacte Camper
Een recente toevoeging aan de vloot is de aerodynamische en zuinige C19. Deze ‘groene machine’ van Cruise Canada is relatief smal waardoor deze geparkeerd kan worden in een normaal parkeervak. Deze camper is met zijn ruime tweepersoonsbed boven de cabine, keuken en alle andere faciliteiten zeer geschikt voor 2 personen. Tevens herbergt de ombouwtafel in de keuken een kinderbed dat geschikt is voor een jong kind.

    

C25 Standaard Camper
De medium camper, de C25, is al jaren een trouw model in de vloot. Met een hoekbed achterin en een tweepersoonsbed boven de cabine is deze camper ideaal voor 2 koppels of een familie van maximaal 5 personen. Net als in de C19 is de keukentafel om te bouwen tot een kinderbed.

    

C30 Grote Camper
De C30 is de grootste camper in de vloot. Bijzonder in dit type is de grote gescheiden slaapkamer achterin met een 1,52 meter breed bed. Er is ook een tweepersoonsbed boven de cabine, een slaapbank en een tot kinderbed ombouwbare keukentafel. In de C30 is de douchecabine afgescheiden van het toilet.

    

  

 • C19 - Compacte camper voor 2 personen
 • C25 - Standaard camper max. 5 personen
 • C30 - Grote camper max. 7 personen
Tip!
Carolien Goertzen

Reizen met de camper is vrijheid, je bepaalt zelf het tempo, je bepaalt zelf waar je gaat overnachten.

Michael Bovendeaard
| Canada Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef Canada in je eigen tempo

Geniet van ultieme vrijheid met een camper

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know