East USA meets Canada

East USA meets Canada


Hoe gaaf is het om twee schitterende landen te combineren in één rondreis! In Canada hop je van wereldstad naar wereldstad, zoals Quebec, Toronto en Montreal. Op Amerikaans grondgebied kun je de sfeervolle kustlijn van Cape Cod verkennen, de Freedom Trail in Boston wandelen en als klap op de vuurpijl liggen op de grens van Amerika en Canada de imposante watervallen van de Niagara Falls! Waar wacht je nog op? 

Je kunt Oost-Canada en Oost-Amerika op talloze manier combineren. Dit zijn onze favoriete voorbeeldroutes: 

1. East USA & East Canada: het start- en eindpunt van deze route is de trendy wereldstad Toronto in Canada. Als je deze route op een landkaart uittekent maak je als het ware een rondje. Dit rondje bevat in Canada de topsteden Quebec en Montreal en in Amerika bezoek je onder andere Boston, het schiereiland Cape Cod en de White & Green Mountains. Voordat je terug naar huis vliegt bekijk je van dichtbij de reusachtige Niagara Falls.  

2. Inclusief Oost-Amerikaanse kust & New York: deze voorbeeldroute lijkt erg op bovenstaande route, maar heeft een andere volgorde in de bestemmingen die je onderweg aandoet én je bezoekt hierbij de indrukwekkende stad New York. Vink alle highlights in New York af, zoals het Empire State Building, Times Square en het Vrijheidsbeeld. 

3. Explore the East by Train: een complete rondreis per trein! Deze unieke reis start in de Amerikaanse hoofdstad Washington waarna je opeenvolgend Philadelphia, New York en Boston bezoekt. Na deze topsteden in Amerika ga je per trein naar Canadees grondgebied waar je kunt genieten van de 'vibe' in Toronto, Montreal en en de eindbestemming Quebec. 

Heb jij een andere route in gedachten om Amerika en Canada te combineren? Laat het ons weten, als maatwerkspecialist kunnen jouw ideale rondreis helemaal op maat samenstellen! 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika én Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef het beste van Oost-Amerika en Oost-Canada

Combineer deze twee schitterende landen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know