Nova Scotia, New Brunswick & Newfoundland - Oost Canada

Een rondreis door Atlantisch Canada


Reis af naar het meest oostelijke gedeelte van Canada en rij langs de hoogtepunten van Nova Scotia en New Brunswick. Hier leer je weer een totaal ander deel van het land kennen. De bevolking is enorm gastvrij, je ontdekt hier weer een nieuwe vakantiebestemming en deze regio laat je zien dat Canada velen gezichten heeft.  

Je rijdt langs ruige kustlijnen, uitgestrekte bossen, zoetwatermeren en rivieren. Langs de kust bezoek je de velen, kleurrijke vissersdorpjes en je ziet hier de kenmerkende landschappen met vuurtoren. De populairste plaatsen tijdens deze reis zijn Prince Edward Island, Moncton, Cheticamp en Halifax. Wist je bijvoorbeeld dat de grootste getijdeverschillen gemeten worden in de Bay of Fundy? Loop over de zeebodem bij eb en in een mum van tijd later vaar je in een kajak tussen de rotsen op dezelfde locatie. Een unieke bezienswaardigheid die je gezien moet hebben! 

Wil je een keer echt buiten de gebaande paden treden? Dan hebben wij een mooie route bedacht waarbij je Nova Scotia en New Brunwick combineert met Newfoundland. Een eiland voor de oostkust met prachtige ongerepte natuur in parken zoals in Terra Nova National Park en Gros Morne National Park. 


Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Geniet van de charme en prachtige kustlijn van Nova Scotia

Vuurtorens, rustige stranden en bossen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know