Adembenemend Alberta

De hoogtepunten van Alberta 


Alberta behoort tot één van de mooiste provincies van Canada! Maar waarom eigenlijk? Het is vooral de diversiteit in landschappen die je versteld doen staan. Van vlakke prairies tot hoge bergpieken van de Rocky Mountains en van mysterieuze maanlandschappen bij de Drumheller Badlands tot het gezellige stadshart van Edmonton. Wanneer bekijk jij dit met eigen ogen tijdens een rondreis? 

De natuur van Alberta speelt een centrale rol in deze rondreis waarbij de hoogtepunten zeker Jasper National Park en Banff National Park zullen zijn. Spot wilde grizzly beren, wandel mooie trails, stop bij prachtige uitzichtpunten en vaar over kraakheldere bergmeren. Ontdek de avonturier in jezelf en beleef dag in dag uit een nieuw avontuur! 

Je kunt kiezen om met een camper op pad te gaan of een comfortabele en ruime auto. Voor beiden valt wat te zeggen. Een camper voelt echt een beetje als je thuis onderweg. Wanneer je met de auto reist kan je de keuze van hotels op de wensen van je reisgezelschap aanpassen.   

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de Canadese Rocky Mountains

Van prairies tot hoge bergpieken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know