Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door West-Canada is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Paardrijden in Banff National Park
Paardrijden in Banff
Ontdek Banff National Park vanaf de rug van een paard! Samen met een lokale gids die ook te paard is verken je de ruige wildernis van één van Canada’s mooiste natuurparken. Via allerlei paden volg je samen met je paard een parcours. Je komt op plekken die je anders nooit zou tegenkomen. Zo kom je langs fascinerende uitzichtpunten. Onderweg voorziet de gids je van de nodige informatie en leuke weetjes over Banff National Park.
Indicatieprijs:    € 80,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Raften over Clearwater River in Wells Gray Park
Raften over Clearwater River
Stap samen met een ervaren gids en andere rafters in een boot. Je begint met een aantal rustige rivieren om de techniek te leren kennen om vervolgens over de wilde wateren te varen. Clearwater River ligt in het prachtige Wells Gray Park. Deze rivier bestaat uit veel stroomversnellingen, golven en kolkende wateren. Probeer alle zeilen bij te zetten om niet in het water te vallen! Dit raftavontuur wordt begeleid door een gids en een wetsuit en materialen zijn inclusief.
Indicatieprijs:    € 70,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Ontdek Vancouver per watervliegtuig
Watervliegtuig Vancouver
Bekijk Vancouver vanuit de lucht! Jouw avontuur start in de haven van Vancouver, op het water. Je stapt hier in een watervliegtuig en maakt kennis met de piloot. Je vertrekt en landt vanaf/op het water. Eenmaal in de lucht vlieg je over de beroemde skyline van Vancouver. Vanuit vogelvluchtperspectief heb je een schitterend uitzicht over de stad en haar groene omgeving. Houd je camera dicht bij de hand, want vanuit de lucht maak je unieke vakantiefoto’s.  
Indicatieprijs:    € 87,- p.p.
Duur:                Circa 30 minuten

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Logeer in de meest prachtige lodges en resorts

Maak je rondreis extra speciaal met luxe hotels

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know