Family Roadtrip - West Canada

West Canada is een bestemming voor jong en oud


We passen het reistempo een beetje aan en zorgen voor leuke activiteiten tijdens je rondreis door West Canada, zo geniet iedereen van een prachtig avontuur.

Je kunt kiezen om met een camper op pad te gaan of een comfortabele en ruime auto. Voor beiden valt wat te zeggen. Een camper voelt echt een beetje als je thuis onderweg. Wanneer je met de auto reist kan je de keuze van hotels op de wensen van je reisgezelschap aanpassen. 

West Canada is natuur, wilflife en avontuur! Topsteden in deze reis zijn wat ons betreft Vancouver en Whistler. En wat de natuur betreft breng je met je gezin zeker een bezoek aan Banff National Park en Jasper National Park en kijk je samen je ogen uit aan de kustlijn van Tofino.


Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Samen met je kinderen, in de Canadese natuur, spannende activiteiten

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know