Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Family Roadtrip - West Canada

Fast & Simple

1 Aankomst Vancouver Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Vancouver. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Vancouver 0 km

Vancouver is de grootste stad in West-Canada. Bekijk vandaag de indrukwekkende skyline van Vancouver en alle andere hoogtepunten zoals Stanley Park en de vele botanische tuinen.

3 Vancouver - Manning Park 218 km

Vandaag trek je het binnenland in om een bezoek te brengen aan het schitterende Manning Park. Prachtige landschappen volgen elkaar op, waarin talloze dieren te spotten zijn.

4 Manning Park 0 km

In Manning Park zijn veel trails uitgezet om de flora en fauna in dit gebied te bekijken. Tijdens een wandelroute zul je wellicht ook nog overblijfselen van indianen vinden die in dit park geleefd hebben.

5 Manning Park - Penticton 179 km

Wijnliefhebbers voelen zich helemaal thuis in het plaatsje Penticton. De wijncultuur is hier optimaal vanwege de vruchtbare valleien in dit gebied.

6 Penticton 0 km

Penticton ligt aan het grote Okanagan meer, hier kun je heerlijk vertoeven aan de mooiste stranden van de regio. Waterpret voor jong en oud!

7 Penticton - Clearwater 362 km

Vandaag reis je naar Clearwater, in de buurt van deze stad ligt het Wells Gray Provincial Park. Wells Gray is een spectaculair natuurgebied dat ideaal is voor buitenactiviteiten.

8 Clearwater 0 km

Bij Wells Gray geniet je van prachtige vergezichten van hoge bergen, diepe canyons, indrukwekkende watervallen en wildwater rivieren.

9 Clearwater - Jasper 318 km

Jasper National Park zal je trakteren op een prachtige natuur. In Jasper heb je bovendien kans op het spotten van elanden, herten en grizzly beren!

10 Jasper 0 km

Verken Jasper National Park verder met wandelingen, boottochten over bijvoorbeeld Malgine Lake, een bezoek aan de warmwaterbronnen en geniet uiteraard van de gezonde berglucht.

11 Jasper - Banff 288 km

Banff National Park is een absoluut hoogtepunt tijdens je rondreis! Alleen al de weg ernaartoe over de Icefield Parkway, één van de mooiste autoroutes ter wereld, is al de moeite waard.

12 - 13 Banff 0 km

Banff is het eerste Nationale Park dat is opgericht om de vele warmwaterbronnen te beschermen. Het is een schitterend park met bergen, gletsjers, meren en rivieren. Breng ook zeker een bezoek aan Johnston Canyon, een indrukwekkende wandeling door de kloof brengt je uiteindelijk bij een mooie waterval.

14 Vertrek Calgary Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 995,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit én met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 995,-
advies op maat offerte

Samen met je kinderen, in de Canadese natuur, spannende activiteiten

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know