Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Wells Grey

Wells Grey

"The Canada You Imagined"

Wells Grey Country is een spectaculair natuurgebied. Ideaal voor buitenactiviteiten zoals kanoën, raften, kajakken, vlieg-vissen, wandelen, kamperen en paardrijden. Eigenlijk mag Wells Gray niet ontbreken wanneer je West-Canada bezoekt.

In het park geniet je van prachtige vergezichten op hoge bergen, diepe canyons, indrukwekkende watervallen en wildwater rivieren. Wells Gray staat ook wel bekend als "The Waterfall Park", geniet van de talloze watervallen, waaronder de beroemde Helmcken Falls, welke 3 keer zo hoog is als de Niagara Falls.

 • Een prachtige autoroute laat je de mooiste natuurlandschappen zien
 • Op een haf uur rijden van het park ligt Alpine Meadows, onze favoriet om te overnachten. Houten chalets aan een mooi meer, Canadian style!
Tip!
Sabrina van den Hout

Wells Grey is minder druk bezocht dan Jasper NP en Banff NP, wat vooral in de zomermaanden een verademing kan zijn. De watervallen zijn hier prachtig!

Irma Deenen
| Canada Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€999,-
advies op maat offerte

Samen met je kinderen, in de Canadese natuur, spannende activiteiten

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know