Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Jasper

Jasper

Het grootste Nationale Park in de Canadian Rockies

Jasper is het meest noordelijke en ook het grootste nationale park van de Canadese Rockies. De route vanuit Banff naar Jasper, de Columbia Icefields Parkway, is één van de mooiste autoroutes ter wereld. Je komt onder andere langs de Athabasca gletsjer, die je met de Ice Explorer op kunt gaan.

Jasper National Park trakteert je op een prachtige natuur. Maligne Lake en Maligne Canyon zijn echt onvergetelijk en bij Miette Hot Springs kun je heerlijk genieten van de warmwaterbronnen. In Jasper heb je kans grizzly beren, wolven en kariboes in het wild te zien. Het stadje Jasper Town is niet zo druk bezocht als bijvoorbeeld Banff, maar het is zeker net zo charmant.

 • Maak een boottocht over het magnifieke Malgine Lake
 • Bezoek de Athabasca Gletsjer tijdens een 4WD excursie
 • Ga op zoek naar beren, wolven, coyotes...

 

Tip!
Sabrina van den Hout

Jasper is een mooie omgeving waar je makkelijk 2 dagen kunt vullen met wandelingen, boottochten, de warmwaterbronnen bezoeken en genieten van de gezonde berglucht.

Christiaan Haans
| Canada Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€999,-
advies op maat offerte

Samen met je kinderen, in de Canadese natuur, spannende activiteiten

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know