Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door West-Canada is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Ice Explorer Glacier Tour & Glacier Skywalk
Ice Explorer Glacier TourRij je van Jasper naar Banff (of andersom) over de Icefield Parkway? Dan is de Columbia Icefield echt een ‘must stop’. Stap de Ice Explorer binnen en laat je over de met ijs en sneeuw bedekte bergen rijden. De Ice Explorer is een speciaal voertuig dat gebouwd is om ruige sneeuwlandschappen te doorkruisen. Deze sneeuwbusrit brengt je naar natuurlijke hoogtepunten van Canadian Rockies zoals de spiegelmeren Peyto Lake, Bow Lake en de Athabasca gletsjer. Op de terugweg maak je een stop bij de Glacier Skywalk. Je loopt hier over een glazen brug, 280 meter boven de grond, met een fantastisch uitzicht op de bergketen. Hier vormen de gletsjers het dak van de wereld en zweven de vogels onder je door!     
Indicatieprijs:    € 70,- p.p. 
Duur:                Circa 3 uur 

Paardrijden in Banff National Park 
Paardrijden bij BanffOntdek Banff National Park vanaf de rug van een paard! Samen met een lokale gids die ook te paard is verken je de ruige wildernis van één van Canada’s mooiste natuurparken. Via allerlei paden volg je samen met je paard een parcours. Je komt op plekken die je anders nooit zou tegenkomen. Zo kom je langs fascinerende uitzichtpunten. Onderweg voorziet de gids je van de nodige informatie en leuke weetjes over Banff National Park. 
Indicatieprijs:    € 80,- p.p. 
Duur:                Circa 2 uur

Maligne Lake bootcruise
Maligne Lake bootcruise
Een boottocht van 1,5 uur laat je de mooiste plekjes van Maligne Lake zien vanaf het water. Dit prachtige bergmeer behoort tot Jasper National Park en is het grootste natuurlijke meer in de Canadese Rockies. Het meer is 22 kilometer lang en wordt omgeven door witte bergpieken. In het meer ligt het idyllische ‘Spirit Island’ dat je alleen per boot kunt bereiken. Tussen de vele bossen met pijnbomen en sparren aan de oevers van het meer is veel wild te vinden zoals elanden en beren. Vanaf de boot heb je prachtige uitzichten op de omgeving en maak je gegarandeerd één van je mooiste vakantiefoto’s.  
Indicatieprijs:    € 52,- p.p.
Duur:                Circa 1,5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.245,-
advies op maat offerte

Ontdek de Canadese Rocky Mountains

Van prairies tot hoge bergpieken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know