Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Canada Luxury - West Canada

Een unieke reis, verblijf in de meest luxe lodges en resorts


West Canada is al een beleving op zich, maar wil je er echt een onvergetlijke ervaring van maken? Dan selecteren wij voor jou de meest bijzondere lodges en resorts.

Je overnacht op bijzondere locaties, vanwege hun unieke ligging of de perfecte service die je hier ervaart. Dineren in goede restaurants en bijzondere belevenissen in de vorm van gave excursies. Niets is eigenlijk te gek. Wat dacht je van een verblijf in het Sonora Resort, een overnachting aan boord van de Rocky Mountaineer en een paar nachten logeren in het bijzondere Nita Lake Lodge.

De route brengt je langs de hoogtepunten van British Columbia en Alberta.  

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Logeer in de meest prachtige lodges en resorts

Maak je rondreis extra speciaal met luxe hotels

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know