Highlights of the East - Oost Canada

Highlights Ontario & Quebec

1 Aankomst Toronto Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Toronto. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Toronto - Niagara Falls 128 km

Je brengt een onvergetelijk bezoek aan de Niagara Falls, die op de grens tussen Amerika en Canada liggen. Als de zon schijnt, verschijnt de regenboog en dit ziet er heel bijzonder uit!

3 Niagara Falls 0 km

Je kunt kiezen om te voet, per boot of helikopter dit indrukwekkende natuur fenomeen te bekijken. Vergeet niet om ’s avonds terug te komen voor de bijzondere lichtshow!

4 Niagara Falls - Caledon 144 km

Vandaag breng je een bezoek aan Caledon. Geniet van de schilderachtige landschappen in deze omgeving door het gebied al wandelend of fietsend te verkennen.

5 Caledon - Huntsville 200 km

Huntsville is de toegangspoort voor het beboste Algonquin Park. Vooral in de herfst is Algonquin schitterend vanwege bomen die de meest prachtige kleuren aannemen.

6 Huntsville - Algonquin Park 0 km

Algonquin is dé plek voor buitenactiviteiten, er zijn vele meren en uitgestrekte bossen waar je naar hartenlust kunt kajakken, wandelen of picknicken in de vrije natuur.

7 Hunstville - Ottawa 342 km

Ottawa is zowel het politieke als culturele centrum van Canada. Deze grote stad kent vele beroemde musea en historische bezienswaardigheden, waarvan Parliament Hill het hoogtepunt is.

8 Ottawa - Saint Paulin 308 km

Saint Paulin ligt aan de voet van Maurice National Park. Wederom een bosrijk gebied met ontzettend veel meren. De perfecte plek om met een kano er op uit te gaan!

9 Saint Paulin - Quebec City 175 km

Met een bezoek aan Quebec krijg je het gevoel alsof je in Frankrijk bent. In alle facetten doet deze stad Frans aan, de Franse taal, de kwaliteit van het Franse eten en de Franse benamingen van bezienswaardigheden.

10 Quebec City 0 km

Je hebt vandaag een extra dag om te ontdekken hoe prachtig de stad Quebec is. Quebec is omgeven door stadsmuren met historische bezienswaardigheden zoals Chateau Frontenac.

11 Quebec City - Montreal 259 km

Montreal, de tweede grootste stad van Canada, is één en al cultuur. Montreal is een stad met een rijke geschiedenis dat tegelijkertijd veel architectuur te bieden heeft.

12 Montreal 0 km

De hoogtepunten van Montreal zijn onder andere het plein Place d’Armes met haar basiliek, het enorme ondergrondse complex van winkels Ville Souterraine en het pelgrimsoord Oratoire St. Joseph.

13 Montreal - Kingston 287 km

Kingston is bekend vanwege de oude gebouwen die zijn gemaakt van kalksteen. Een populaire excursie is een boottocht naar de Thousand Islands.

14 Vertrek Toronto Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Verrassende steden & de Niagara Falls

Combineer wereldsteden met een prachtige natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know