Spice up your trip!

Een rondreis door Oost-Canada is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Niagara Falls Hornblower Tour
Niagara Falls Hornblower Tour
Stap aan boord van de Hornblower Cruise en vaar over de Niagara rivier naar de watervallen. Van mei t/m november vertrekt er iedere 15 minuten een boot. Hoe dichter je bij de voet van de Niagara Falls komt hoe spectaculairder de boottocht wordt! Enorme mistbanken komen jouw kant op door de kracht van het naar beneden kletterende water dat op het wateroppervlak terecht komt. Geen zorgen om natte kleren, van de bootmaatschappij krijg je poncho’s.
Indicatieprijs:    € 19,- p.p.
Duur:                Circa 20 minuten
 
EdgeWalk bij de CN Tower

Edgewalk CN TowerDe EdgeWalk is dé perfecte activiteit als je op zoek bent naar de ultieme adrenalinestoot! Je gaat naar één van de hoogste wolkenkrabbers van Toronto, de CN Tower. Op 356 meter hoogte word je in een klimgordel gehesen en met klimtouwen aan een veilige beugel vastgemaakt. Nadat alle veiligheidsonderdelen gecheckt zijn kun je een platform oplopen dat maar één meter breed is. Dit platform gaat de hele toren rond en bevindt zich op het dak van het hooggelegen restaurant. In de openlucht kun je een rondje om de CN Tower lopen en dat biedt je een fantastisch 360 graden uitzicht op Toronto en omgeving. De EdgeWalk is ‘s werelds hoogste rondwandeling dat bevestigd is aan een gebouw. Daarnaast is de prijs voor de EgdeWalk inclusief een kijkje bij het observatiedek en de Glass Floor.      
Indicatieprijs:    € 147,- p.p.
Duur:                Flexibel                 

Hop-On Hop-Off Tour door Quebec City
Hop on Hop off tour Quebec City
Quebec City behoort tot één van Canada’s mooiste steden en kent veel mooie bezienswaardigheden. Een goede manier om veel te zien in een korte tijd is de Hop-On Hop-Off Tour. In een dubbeldekker word je rondgeleid en via een koptelefoon kun je een Nederlandstalige audiotour volgen. Je hebt de mogelijkheid om bij 12 haltes uit te stappen, waardoor je bekende bezienswaardigheden zoals Old Quebec en Chateau Frontenac beter kunt bekijken.
Indicatieprijs:    € 28,- p.p.
Duur:                Dagentree


Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Verrassende steden & de Niagara Falls

Combineer wereldsteden met een prachtige natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know