Spice up your trip!

 Een rondreis door Oost-Canada is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Halifax Harbour Hopper Tour
Stap aan boord van de Harbour Hopper die zowel op het land als in het water je meevoert naar de hoogtepunten van de haven van Halifax. De bestuurder van dit voertuig is tevens je gids die je meer zal vertellen over de maritieme geschiedenis van Halifax. Eerst maak je een tocht langs de oevers en bezoek je bijvoorbeeld Citadell Hill. Vervolgens wordt de Harbour Hopper langzaam te water gelaten en ervaar je Halifax vanaf het water. In één uur tijd zie je zowel vanaf het land als vanaf het water de hoogtepunten van de stad.  
Indicatieprijs:    € 28,- p.p. 
Duur:                Circa 1 uur 

Diepzeevissen in Halifax  
Ga mee op expeditie naar de zeeën van Nova Scotia. In de haven van Halifax stap je aan boord van een boot en ontmoet je de kapitein. De kapitein zal je onderweg meer vertellen over de visserij in Nova Scotia. Eenmaal bij de diepe wateren aanbeland is het tijd om je hengel uit te gooien. De boot ligt op één van de beste vislocaties van Nova Scotia en je maakt kans om vissoorten zoals kabeljauw, makreel en schelvis te vangen. Na de vangst helpt het personeel van de boot je met het schoonmaken van de vis, waarna je deze zelf kunt gaan opeten. 
Indicatieprijs:    € 45,- p.p. 
Duur:                Circa 3 uur 

Dagtocht per kajak in de Bay of Fundy 
Verken de Bay of Fundy per kajak! Samen met een ervaren gids ga je de prachtige wildernis ontdekken die de Fundybaai je te bieden heeft. Vanaf de kajak op het water heb je unieke uitzichten op de kustlijnen. Wat erg uniek is aan deze tocht, is dat je de grootste watergetijde verschillen meemaakt. Nergens ter wereld is er zo’n groot verschil tussen eb en vloed als in de Bay of Fundy. Samen met een gids bezoek je onder andere Cape Chignecto Park en de bijzondere rotsformaties Three Sisters. De gids zal je alles vertellen over de flora en fauna. Bij diverse plekken maak je een tussenstop om even bij te komen van het peddelen. Zo wacht er bijvoorbeeld ook een heerlijke lunch op een ongerept strand.  
Indicatieprijs:    € 92,- p.p. 
Duur:                Circa 6 uur 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Geniet van de charme en prachtige kustlijn van Nova Scotia

Vuurtorens, rustige stranden en bossen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know