Cruises vanuit Canada

Een rondreis in Canada combineren met een cruise!


Verleng je rondreis door Canada met een cruise. Zo zie je nog meer van dit geweldige land en geniet je bovendien van alle heerlijke faciliteiten aan boord van je cruiseschip. Er zijn verschillende rederijen, schepen en vaarroutes waaruit je kunt kiezen. Onze cruisespecialisten adviseren je graag!

Je hebt zowel in West Canada als in Oost Canada populaire vaarroutes.

West Canada - Indrukwekkende gletsjers in Alaska 

Je begint je cruise meestal in het Canadese Vancouver. Dan vaart je schip via de Inside Passage naar de ruige kustlijn van British Columbia met zijn diepe fjorden, groene hellingen en rotsige inhammen. Een onvergetelijke plek is Glacier Bay, een prachtige baai waarin 16 gletsjers uitkomen en waar je schip tussen de ijsschotsen vaart, terwijl regelmatig brokken ijs loskomen van de metershoge ijswanden en met donderend geraas in zee verdwijnen.

Oost Canada - Indian Summer New England
De meeste cruises naar de Oostkust van Noord-Amerika vinden plaats in de herfst, de beste periode om de kleurige nazomer mee te maken die Indian Summer wordt genoemd. Je start in Montreal, het ‘Parijs van het noorden’, na Toronto de grootste stad van Canada. Vanuit hier vaar je via Nova Scotia richting Boston in de USA. 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de Oost- en Westkustlijnen

Verleng je rondreis met een cruise

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know