Spice up your trip!

Een cruisereis is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Walvissen spotten in Juneau
Walvis spotten in Juneau
Je stapt aan boord van een excursieboot een je gaat vervolgens de open wateren van Auke Bay op. Een kapitein brengt je naar de beste plekken om zeedieren te spotten en onderweg vertelt hij over het ecosysteem. Je maakt kans op het spotten van zeeleeuwen, bultruggen en natuurlijk walvissen. Iedere keer dat je een walvis boven het wateroppervlak ziet uitkomen beleef je een fantastisch moment! 
Indicatieprijs:    € 107,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Butchart Gardens in Victoria
Buchart Gardens Victoria
In het centrum van Victoria word je opgehaald en per transferbus naar de Butchart Gardens gebracht. Natuurliefhebbers belanden hier in een walhalla. De Butchart Gardens behoren tot één van de mooiste botanische tuinen ter wereld. Grote tuinen staan vol met de meest kleurrijke en exotische bloemen en bomen. Iedere tuin heeft een eigen thema, zo heb je onder andere de Italiaanse tuin, de Japanse tuin en een rozentuin. Kijk je ogen uit aan de natuurpracht van Butchart Gardens!  
Indicatieprijs:    € 44,- p.p.
Duur:                Dagentree

Zodiac Wildlife Safari in Ketchikan
Zodiac Wildlife Safari Ketchikan
Maak kennis met het wildleven van de Inside Passage. Je stapt aan boord van een Zodiac-boot waar een natuurgids je van harte welkom heet. Samen gaan jullie op pad om zo veel mogelijk wilde dieren te spotten vanaf het water. Kijk uit naar beren die langs de oevers lopen, arenden die boven je hoofd vliegen en walvissen die om de boot heen kunnen zwemmen. Je beleeft de mooiste natuurlijke avonturen tijdens deze Wildlife Safari in Ketchikan! 
Indicatieprijs:    € 155,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uurEen beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de Oost- en Westkustlijnen

Verleng je rondreis met een cruise

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know