Camperrondreis - West Canada

Beautiful Nature

1 Aankomst Vancouver Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Vancouver. Per transfer ga je naar het hotel voor je eerst overnachting.

2 Vancouver 0 km

Vandaag haal je de camper op. Vancouver is de grootste stad in West-Canada. Bekijk vandaag de indrukwekkende skyline van Vancouver en alle andere hoogtepunten zoals Stanley Park en de vele botanische tuinen.

3 Vancouver - Kelowna 389 km

De eerste stop van deze rondreis is Kelowna. Deze stad zal je een Mediterraans gevoel geven door de ligging aan het water en de wijnvelden. Golfers, wandelaars en strandliefhebbers weten Kelowna goed te vinden.

4 Kelowna - Revelstoke 197 km

Via de autoroute ‘Meadows in the Sky’ kun je naar de hoge top van de Mount Revelstoke. Je rijdt langs valleien, regenwouden en besneeuwde bergtoppen.

5 Revelstoke 0 km

Bij Revelstoke zijn talloze wandelroutes uitgestippeld waardoor wandelliefhebbers zich hier helemaal in hun element voelen. Vergeet niet om bij verschillende uitzichtpunten even te stoppen.

6 Revelstoke - Banff 283 km

Banff National Park is een absoluut hoogtepunt tijdens je rondreis! De ultieme manier om de wonderbaarlijke natuur van dit gebied te ontdekken is per helikopter.

7 Banff 0 km

Banff is het eerste Nationale Park dat is opgericht om de vele warmwaterbronnen te beschermen. Het is een schitterend park met bergen, gletsjers, meren en rivieren.

8 Banff - Jasper 288 km

Jasper National Park zal je trakteren op een prachtige natuur. In Jasper heb je bovendien kans op het spotten van elanden, herten en grizzly beren!

9 Jasper 0 km

Verken Jasper National Park verder met wandelingen, boottochten over bijvoorbeeld Malgine Lake, een bezoek aan de warmwaterbronnen en geniet uiteraard van de gezonde berglucht.

10 Jasper - Prince George 375 km

Vandaag reis je verder naar Prince George. Een stad met veel geschiedenis omgeven door een waterrijk landschap.

11 Prince George - Smithers 371 km

Tussen Prince George en Prince Rupert ligt een groot stuk platteland dat bekend staat als het plaatsje Smithers. De Hudson Bay Mountain geeft je het authentieke gevoel alsof je even terug bent in de tijd.

12 Smithers - Prince Rupert 348 km

Prince Rupert staat in het teken van het spotten van wildlife. In de wildernis van Prince Rupert is whalewatching ontzettend populair, evenals het spotten van adelaars en beren.

13 Prince Rupert - Port Hardy 523 km

Vandaag trek je naar het noorden van Vancouver Island, naar Port Hardy. Hier zul je het ultieme gevoel van rust ervaren. Deze plek voelt alsof je op het einde van de wereld bent.

14 Port Hardy - Campbell River 233 km

Campbell River is de bestemming bij uitstek om te gaan sportvissen. In dit plaatsje kun je terecht voor avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld unieke wildlifetours.

15 Campbell River 0 km

Campbell River is bovendien een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Strathcona Provincial Park. Dit park is één grote ruige wildernis met bergen en vele wateren.

16 Campbell River - Victoria 265 km

Victoria is de hoofdstad van British Columbia en staat vooral bekend vanwege haar prachtige bloemen en bomen, in alle vormen en maten. Victoria heeft dan ook als bijnaam ‘Garden City’.

17 Victoria km

Naast natuur heeft Victoria ook veel cultuur te bieden zoals de schitterende gebouwen uit het koloniale tijdperk en een gezellige haven.

18 Vertrek Vancouver Vlucht

Je levert je camper vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Spice up your trip:


Wil jij jouw reisschema echt uniek maken? Dan plannen we graag een aantal bijzondere excursies en overnachtingen voor je! Dit zijn een paar van onze tips:

Inclusief/exclusief:


Onze camperreizen zijn op aanvraag aangezien er flextarieven voor je camper gelden. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef Canada in je eigen tempo

Geniet van ultieme vrijheid met een camper

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know