Camperrondreis - West Canada

Vancouver Island & de Rockies

1 Aankomst Vancouver Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Vancouver. Per transfer ga je naar het hotel voor je eerst overnachting.

2 Vancouver 0 km

Vandaag haal je de camper op. Vancouver is de grootste stad in West-Canada. Bekijk vandaag de indrukwekkende skyline van Vancouver en alle andere hoogtepunten zoals Stanley Park en de vele botanische tuinen.

3 Vancouver - Victoria 114 km

Victoria is de hoofdstad van British Columbia en staat vooral bekend vanwege haar prachtige bloemen en bomen, in alle vormen en maten. Victoria heeft dan ook als bijnaam ‘Garden City’.

4 Victoria 0 km

Naast natuur heeft Victoria ook veel cultuur te bieden zoals de schitterende gebouwen uit het koloniale tijdperk en een gezellige haven.

5 Victoria - Tofino 317 km

Tofino is de ‘place to be’ voor het spotten van walvissen. Stap aan boord van een boot en maak een tour om de orka’s en walvissen te spotten.

6 Tofino 0 km

Tofino is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Pacific Rim National Park. Dit park heeft veel te bieden, zoals lange zandstranden, honderden eilanden, regenwouden en watervallen.

7 Tofino - Whistler 364 km

Het populaire Whistler is zowel in de zomer als in de winter druk bezocht. ’s Winters geniet je hier van fantastische wintersportmogelijkheden en in de zomer is Whistler één groot recreatieparadijs!

8 Whistler 0 km

Jong en oud vermaakt zich in de levendige dorpen met de golfbanen, winkels, trendy restaurants, bars en nachtclubs.

9 Whistler - Clearwater 423 km

Vandaag reis je naar Clearwater, in de buurt van deze stad ligt het Wells Gray Provincial Park. Wells Gray is een spectaculair natuurgebied dat ideaal is voor buitenactiviteiten.

10 Clearwater 0 km

Bij Wells Gray geniet je van prachtige vergezichten van hoge bergen, diepe canyons, indrukwekkende watervallen en wildwater rivieren.

11 Clearwater - Jasper 318 km

Jasper National Park zal je trakteren op een prachtige natuur. In Jasper heb je bovendien kans op het spotten van elanden, herten en grizzly beren!

12 Jasper 0 km

Verken Jasper National Park verder met wandelingen, boottochten over bijvoorbeeld Malgine Lake, een bezoek aan de warmwaterbronnen en geniet uiteraard van de gezonde berglucht.

13 Jasper - Banff 288 km

Banff National Park is een absoluut hoogtepunt tijdens je rondreis! Alleen al de weg ernaartoe over de Icefield Parkway, één van de mooiste autoroutes ter wereld, is al de moeite waard.

14 - 15 Banff 0 km

Banff is het eerste Nationale Park dat is opgericht om de vele warmwaterbronnen te beschermen. Het is een schitterend park met bergen, gletsjers, meren en rivieren. Breng ook zeker een bezoek aan Johnston Canyon, een indrukwekkende wandeling door de kloof brengt je uiteindelijk bij een mooie waterval.

16 Vertrek Calgary 0 km

Je levert je camper vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Onze camperreizen zijn op aanvraag aangezien er flextarieven voor je camper gelden. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef Canada in je eigen tempo

Geniet van ultieme vrijheid met een camper

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know