Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Spice up your trip!

Een rondreis camperrondreis is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Butchart Gardens in Victoria
Butchart Gardens Victoria
In het centrum van Victoria word je opgehaald en per transferbus naar de Butchart Gardens gebracht. Natuurliefhebbers belanden hier in een walhalla. De Butchart Gardens behoren tot één van de mooiste botanische tuinen ter wereld. Grote tuinen staan vol met de meest kleurrijke en exotische bloemen en bomen. Iedere tuin heeft een eigen thema, zo heb je onder andere de Italiaanse tuin, de Japanse tuin en een rozentuin. Kijk je ogen uit aan de natuurpracht van Butchart Gardens!  
Indicatieprijs:    € 44,- p.p.
Duur:                Dagentree

Whalewatching Tofino
Walvisspotten Tofino
Het plaatsje Tofino op Vancouver Island behoort tot één van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten. Niet alleen walvissen, maar ook orka’s, zeehonden, dolfijnen en bultruggen bevinden zich voor de kust van Tofino. Stap aan boord van een excursieboot en je zult verstelt staan hoe groot de walvissen zijn én hoe dichtbij ze komen! Je vaart samen met een gids die precies weet waar hij moet zijn en wat de signalen zijn om de dieren te spotten. Wanneer een walvis boven het wateroppervlak uitkomt beleef je een uniek moment! 
Indicatieprijs:    € 82,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uur

Raften in Revelstoke
Raften bij Revelstoke
Stap samen met een ervaren gids en andere rafters in een boot. Je begint met een aantal rustige rivieren om de techniek te leren kennen om vervolgens over de wilde wateren te varen. Je vaart over de Illecillewaet rivier terwijl de natuurlandschappen van British Columbia aan je voorbijtrekken. Deze rivier bestaat uit veel stroomversnellingen, golven en kolkende wateren. Probeer alle zeilen bij te zetten om niet in het water te vallen! Dit raftavontuur wordt begeleid door een gids en een wetsuit en materialen zijn inclusief.
Indicatieprijs:    € 70,- p.p.
Duur:                Circa 4 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef Canada in je eigen tempo

Geniet van ultieme vrijheid met een camper

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know