Beautiful Nature - West Canada

Alle hoogtepunten van West Canada in één route


Wil je genieten van de natuur en kennis maken met de prachtige landschappen van West Canada? Dan is dit een ideale route voor jou. Dit deel van Canada is het meeste in trek omdat het zoveel moois combineert. British Columbia is een rijk gebied met indrukwekkende natuur en leuke, toegankelijke steden en dorpen.

Er zijn verschillende routesuggesties zodat je jouw favoriete highlights in één rondreis kunt samenpakken. De twee bekendste parken van West Canada moet je toch echt wel gezien hebben wanneer je naar Canada afreist. Zowel Banff National Park als Jasper National Park trakteren je op de fantastische flora en fauna van de Canadian Rockies. 

Of je nu in Vanvouver of in Calgary je reis start, en of je nu echt op de parken wilt foccussen of ook het prachtige Vancouver Island mee wilt pikken. Laat ons je wensen weten en we maken een reisvoorstel op maat waar de Beatifull Nature centraal zal staan. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de ruige en overweldigende Canadese natuur

Alle natuurpracht in één route

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know