Beautiful Nature - West Canada

Vancouver - Calgary

1 Aankomst Vancouver Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Vancouver. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Vancouver 0 km

Vancouver is de grootste stad in West-Canada. Bekijk vandaag de indrukwekkende skyline van Vancouver en alle andere hoogtepunten zoals Stanley Park en de vele botanische tuinen.

3 Vancouver - Whistler 121 km

Het populaire Whistler is zowel in de zomer als in de winter druk bezocht. ’s Winters geniet je hier van fantastische wintersportmogelijkheden en in de zomer is Whistler één groot recreatieparadijs!

4 Whistler 0 km

Jong en oud vermaakt zich in de levendige dorpen met de golfbanen, winkels, trendy restaurants, bars en nachtclubs.

5 Whistler - Clearwater 423 km

Vandaag reis je naar Clearwater, in de buurt van deze stad ligt het Wells Gray Provincial Park. Wells Gray is een spectaculair natuurgebied dat ideaal is voor buitenactiviteiten.

6 Clearwater 0 km

Bij Wells Gray geniet je van prachtige vergezichten van hoge bergen, diepe canyons, indrukwekkende watervallen en wildwater rivieren.

7 Clearwater - Jasper 318 km

Jasper National Park zal je trakteren op een prachtige natuur. In Jasper heb je bovendien kans op het spotten van elanden, herten en grizzly beren!

8 - 9 Jasper 0 km

Verken Jasper National Park verder met wandelingen, boottochten over bijvoorbeeld Malgine Lake, een bezoek aan de warmwaterbronnen en geniet uiteraard van de gezonde berglucht. Je raakt niet uitgekeken in het grootste nationale park van de Canadese Rockies! Vergeet ook niet de Athabasca gletsjer te bezoeken, die je met een Ice Explorer op kunt gaan.

10 Jasper - Banff 288 km

Banff National Park is een absoluut hoogtepunt tijdens je rondreis! Alleen al de weg ernaartoe over de Icefield Parkway, één van de mooiste autoroutes ter wereld, is al de moeite waard.

11 - 12 Banff 0 km

Banff is het eerste Nationale Park dat is opgericht om de vele warmwaterbronnen te beschermen. Het is een schitterend park met bergen, gletsjers, meren en rivieren. Breng ook zeker een bezoek aan Johnston Canyon, een indrukwekkende wandeling door de kloof brengt je uiteindelijk bij een mooie waterval.

13 Vertrek Calgary 108 km

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en ferrytocht en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 669,-
advies op maat offerte

Ontdek de ruige en overweldigende Canadese natuur

Alle natuurpracht in één route

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know