Nieuw Amsterdam

Nieuw Amsterdam

Een cruiseschip dat de glamour en geschiedenis van New York weerspiegelt

Wanneer je vanaf West Canada een cruisevakantie maakt kan dat bijvoorbeeld aan boord van de Nieuw Amsterdam, een cruiseschip van de rederij Holland America Line. De van oorsprong Nederlandse rederij doet z’n afkomst nog altijd eer aan.

De glitter en glamour van New York – dat is wat de Nieuw Amsterdam aan alle kanten uitstraalt. Zelfs de skyline van New York is vertegenwoordigd, in de vorm van een sculptuur in het atrium. De collectie design en kunst aan boord heeft een geschatte waarde van meer dan drie miljoen dollar en omvat antieke Nederlandse meesterwerken en moderne creaties.

Eetgelegenheden
Ook in de restaurants worden ware kunststukjes geserveerd. Het nieuwe Aziatische restaurant vormt een mooie aanvulling op de andere restaurants waar Holland America Line om bekend staat, zoals het uitgebreide buffetrestaurant, het Italiaanse familierestaurant en het uitstekende grillrestaurant.

Faciliteiten aan boord
De Nieuw Amsterdam is een bruisend schip met als centraal punt de traditionele glazen buitenliften van Holland America Line. Op de 11 passagiersdekken bevinden zich een wijnproeverslounge, een internetcafé en nog veel meer lounges, bars en clubs – ook voor kinderen. Zo hebben tieners exclusief toegang tot de innovatieve Loft. Om de kunstcollectie optimaal tot haar recht te laten komen, kunnen gasten een audiotour langs de belangrijkste pronkstukken volgen.

 • Holland America Line
 • Klassiekke uitstraling
 • Elegante service
Tip!
Christiaan Haans

Er zijn verschillende rederijen die cruises vanuit Canada aanbieden. Als cruisespecialist informeer ik je graag over de mogelijkheden.

Christiaan Haans
| Canada Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de Oost- en Westkustlijnen

Verleng je rondreis met een cruise

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know