Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Beleef West-Canada & Hawaii

Beleef West-Canada & Hawaii


Een rondreis door West-Canada combineren met eilandhoppen op Hawaii? Ja, echt waar! Het is een combinatie die je waarschijnlijk nog niet vaak voorbij hebt zien komen, maar beide bestemmingen trakteren je op een flink portie natuurgeweld waar je mond van zal openvallen. 

Je start met een auto- of camperrondreis door West-Canada. Je beleeft de mooiste natuurparken zoals Wells Grey, Jasper National Park en Banff National Park. Wandel langs de oevers van kraakheldere bergmeren, spot grizzlyberen en geniet van ongekende landschappen met watervallen, gletsjers en hoge bergen. Vanuit Vancouver vlieg je naar het Hawaiiaanse eiland Oahu. Een niet te missen plek op dit eiland is de historische haven van Pearl Harbor waar nog oude vliegdekschepen te vinden zijn. Met een binnenlandse vlucht reis je door naar het eiland Kauai, waar de natuur centraal staat. Hier vind je onder andere de Waimea Canyon, ook wel bekend als de 'Grand Canyon van de Pacific'. Het laatste Hawaiiaanse eiland van deze rondreis is Maui. Neem hier zeker de tijd om de vulkaanlandschappen van Haleakala National Park te verkennen, je lijkt wel in een andere wereld terecht te zijn gekomen! Vanuit Hawaii maak je een stopover in Los Angeles. Bezoek populaire plekken zoals, Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive, Venice Beach en Santa Monica voordat je terugkeert naar ons koude kikkerlandje. 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika en Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.275,-
advies op maat offerte

Canadese natuur & eilandhoppen op Hawaii

Een unieke combinatie tussen Amerika en Canada

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know