Vancouver Island & Rockies - West Canada

Een combinatie van bruisende steden en overweldigende natuur


Tijdens deze rondreis combineer je de hoogtepunten van Vancouver Island, British Columbia en pik je een klein stukje van Alberta mee.

Voor de kust van Vancouver ligt een groot eiland met indrukwekkende natuur, schilderachtige plaatsjes en fantastische accommodaties; Vancouver Island. Wandel over de eindeloze zandstranden, maak een mooie walvis-of berentocht en leer meer over de omgeving. De kustlijn bij Tofino is een ideale omgeving om optimaal van de natuur te genieten. Een bijzondere ervaring om aan de ene kant de zee in te kijken en draai je je om, dan kijk je op de berglandschappen van de Rockies. 

Onze favorieten steden tijdens deze reis zijn
VictoriaWhistler en Vancouver. En niet te vergeten en echte must-sees zijn Campbell River en uiteraard Banff National Park.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Canada-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Indrukwekkende natuur & schilderachtige plaatsjes

Spot zoveel mogelijk 'wildlife'

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know