Spice up your trip!

Een rondreis door West-Canada is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Capilano Suspension Bridge
Capilano Suspension Bridge
Het Capilano Suspension Bridge Park is één van de meest populaire attracties in de omgeving van  Vancouver. Er is hier namelijk zoveel te doen. In dit park zijn zeven verschillende hangbruggen. De langste brug waar je over kunt wandelen is 137 meter lang. Je loopt tussen de boomtoppen en geniet van de meest prachtige uitzichten. Daarnaast is er een TreeTop walk uitgezet. Er zijn in het park verschillende activiteiten die je naast avontuur ook nog wat educatie bieden. Je leert namelijk wat over de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners.
Indicatieprijs:    € 31,- p.p.
Duur:                Dagentree


Fietstocht Stanley Park
Fietstocht door Stanley Park
Ontdek het bekendste stadspark van Vancouver per fiets! Samen met een gids fiets je naar de bezienswaardigheden in Stanley Park. Zo bezoek je onder andere de totempalen bij Brockton Point waar het park zo bekend om staat, Third Beach en Lost Lagoon. De gids zal je meer vertellen over deze hoogtepunten en de geschiedenis van het park. Onderweg geniet je van de groene natuur en het uitzicht op de skyline van Vancouver.
Indicatieprijs:    € 46,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Whalewatching Tofino
Whalewhatching Tofino
Het plaatsje Tofino op Vancouver Island behoort tot één van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten. Niet alleen walvissen, maar ook orka’s, zeehonden, dolfijnen en bultruggen bevinden zich voor de kust van Tofino. Stap aan boord van een excursieboot en je zult verstelt staan hoe groot de walvissen zijn én hoe dichtbij ze komen! Je vaart samen met een gids die precies weet waar hij moet zijn en wat de signalen zijn om de dieren te spotten. Wanneer een walvis boven het wateroppervlak uitkomt beleef je een uniek moment! 
Indicatieprijs:    € 82,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Indrukwekkende natuur & schilderachtige plaatsjes

Spot zoveel mogelijk 'wildlife'

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know