Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Vancouver Island & Rockies - West Canada

Vancouver Island & Sunshine Coast

1 Aankomst Vancouver Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Vancouver. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Vancouver 0 km

Vancouver is de grootste stad in West-Canada. Bekijk vandaag de indrukwekkende skyline van Vancouver en alle andere hoogtepunten zoals Stanley Park en de vele botanische tuinen.

3 Vancouver - Victoria 114 km

Victoria is de hoofdstad van British Columbia en staat vooral bekend vanwege haar prachtige bloemen en bomen, in alle vormen en maten. Victoria heeft dan ook als bijnaam ‘Garden City’.

4 Victoria 0 km

Naast natuur heeft Victoria ook veel cultuur te bieden zoals de schitterende gebouwen uit het koloniale tijdperk en een gezellige haven.

5 Victoria - Tofino 317 km

Tofino is de ‘place to be’ voor het spotten van walvissen. Stap aan boord van een boot en maak een tour om de orka’s en walvissen te spotten.

6 - 7 Tofino 0 km

Naast het spotten van orka’s en de walvissen is er in Tofino ook de mogelijkheid voor het spotten van dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen. De gids op de boot zal je er alles over vertellen! Tofino is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Pacific Rim National Park. Dit park heeft veel te bieden, zoals lange zandstranden, honderden eilanden, regenwouden en watervallen.

8 Tofino - Campbell River 270 km

Campbell River is de bestemming bij uitstek om te gaan sportvissen. In dit plaatsje kun je terecht voor avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld unieke wildlifetours.

9 Campbell River 0 km

Vanuit Campbell River is een bezoek aan Strathcona Provincial Park niet ver weg. Dit park is één grote ruige wildernis met bergen en vele wateren.

10 Campbell River - Lund 114 km

Vandaag reis je naar een klein vissersdorpje, genaamd Lund. Vanuit Lund kun je bootexcursies maken naar de omliggende eilanden zoals Savary Island.

11 Lund 0 km

Savary Island kent prachtige zonsondergangen die vanaf de vele prachtige witte zandstranden te aanschouwen zijn.

12 Lund - Whistler 278 km

Het populaire Whistler is zowel in de zomer als in de winter druk bezocht. ’s Winters geniet je hier van fantastische wintersportmogelijkheden en in de zomer is Whistler één groot recreatieparadijs!

13 Whistler - Vancouver 121 km

Jong en oud vermaakt zich in de levendige dorpen met de golfbanen, winkels, trendy restaurants, bars en nachtclubs. Later op de dag reis je naar Vancouver

14 Vertrek Vancouver Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 745,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit én met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 745,-
advies op maat offerte

Indrukwekkende natuur & schilderachtige plaatsjes

Spot zoveel mogelijk 'wildlife'

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know